Szakértő szerint katasztrofális helyzet alakulhat ki a hideg télben

A szakértő szavai alapján  egyes helyeken még a villamos energia szolgáltatás korlátozására is számítani lehet.

Ha a közelgő tél hideg lesz , akkor az ukránoknak  nagyon nehéz lesz túlélniük a  fűtési idényt. Legrosszabb helyzetben a külvilágtól elvágott  városok és falvak  is lesznek  – osztotta meg véleményét Alekszandr Ohrimenko gazdasági szakértő  az  UNN újságírójával.

„Ha nagyon hideg tél lesz, akkor egyértelműen meg fogunk fagyni. Katasztrofális lesz , ha nagyon hideg tél jön ránk .Hidegek maradhatnak a fűtőtestek és probléma lesz a villamos energia szolgáltatással is. Ez minden megtörténhet . Tehát a hideg telet az ukránoknak nagyon nehéz lesz túlélniük , ez tény ,”- mondta Ohrimenko .

Azt is megjegyezte, hogy véleménye szerint a fővárosban és a megyei központokban könnyebb lesz a hideg telet túlélni, a kisebb városokban és  falvakban azonban sokkal nehezebb .

Szerinte nincs kizárva , hogy egyes régiókban a helyzet katasztrofálissá is válhat. Nappal is korlátozhatják majd a villamosenergia szolgáltatást. Fával fognak fűteni vagy pedig ahogy mondani szokás, ki mit talál – tette hozzá Ohrimenko.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Problémás fűtési szezon elé nézhet KijevAz új fűtési szezonban 9 millió család kaphat támogatást UkrajnábanAz 1700 hrivnyát is elérheti a szubvenció átlagos mértéke a fűtési szezonraNaszalik szerint lehetséges a villamosenergia tarifáinak csökkentéseRovatok: GazdaságTelepülés: UkrajnaCímkék: fűtési szezon, Ukrajna, gazdaság, ukrán lakosságForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »