Szakértő: egy láncolat első eleme lehet a magyarországi népszavazás

Szakértő: egy láncolat első eleme lehet a magyarországi népszavazás

Egy láncolat lehetséges első elemeként beszélt az október 2-i magyarországi népszavazásról a Kossuth rádió 180 perc című műsorában kedden reggel Fodor Csaba, a Nézőpont Intézet ügyvezetője.

Fodor Csaba / forrás: MTVA

Mint mondta, “európai sorsfordító év előtt álunk”, hiszen Ausztria polgárai még az idén döntenek az államfő személyéről, jövőre, Franciaországban, Hollandiában és Németországban lesznek fontos választások, amelyek eredménye révén sikerülhet a brüsszeli politikát megváltoztatni.

Ebben az interjúban, akárcsak az M1 aktuális csatornán is, azt hangsúlyozta, teljes, a pártszimpátián túllépő nemzeti egység van Magyarországon Brüsszel elhibázott migrációs politikájának elutasításában.

Hozzátette, nem fogadható el az Európai Bizottság felső korlát nélküli, állandó kvótát bevezető javaslata, mert az a választott kormányfők testületének feje fölött átnyúlva döntene az ügyben, miközben jól látható, hogy a következő évtizedek meghatároz problémája éppen a demográfiai és éghajlati okok gerjesztette tömeges migráció lesz.

 

MTI

The post Szakértő: egy láncolat első eleme lehet a magyarországi népszavazás appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »