Svédországban is vannak a fehér ember számára veszedelmes no-go zónák – nem is kevés

Svédországban is vannak a fehér ember számára veszedelmes no-go zónák – nem is kevés

Az elmúlt napokban a britek élénken tiltakoztak a magyar külügyminiszter állítása ellen, miszerint Nagy-Britanniában is vannak olyan „no-go zónák”, ahová a migránsok banditizmusa miatt nem tanácsos belépni. Az osztrák Kronen Zeitung beszámolója szerint Svédországban is vannak ilyen, a rendőrség által is megnevezett zónák, méghozzá országszerte összesen 55. A svéd rendőrség körében igen nagy a kiábrándultság a migránsok beözönlése óta ugrás szerűen megnövekedett bűncselekmények száma miatt, s ezért sokan a pálya elhagyását fontolgatják – írja a bécsi Kronen Zeitung.

Az osztrákok sáskasimogató kedvéről tavaly meggyőződhettünk, amikor a budapesti Keleti pályaudvarra és környékére magánautó-karavánok érkeztek Bécsből, hogy átmentsék Ausztriába „a rasszista magyarok” által föltartóztatott hordát. Majd kicsit később, a „szárnyas kapu” építésének szándéka idején, amikor Werner Faymann, a posztjáról időközben önként és dalolva távozott kancellár a köszönetnyilvánítás helyett még le is nácizta a magyarokat, amiért igyekeztünk lefékezni a migránsok lendületét a Bécsbe és Berlinbe vezető útjukon. A svédek esztelenségéről is többször beszámoltunk, s köztudomású, hogy egykor a tisztesség, tisztaság és a műveltség honaként ismert skandináv ország a migránsok „jóvoltából” mára szinte élhetetlenné vált az őslakosok számára. Ezért is érdekes, hogy miként vélekedik, számol be a svédországi fejleményekről a Kronen Zeitung osztrák világhálós hírportál.

Svédországban az elmúlt egy esztendő folyamán nagyot változott a helybeliek véleménye a korábban ünnepelt, megtapsikolt, tárt karokkal fogadott migránsokról. Manapság már ott tartunk, hogy a svéd hatóságok több ezer betolakodót nyilvánított menekülti státuszra alkalmatlannak, s ezért szeretnék kiebrudalni őket, a többi között Magyarországra. A hazaküldésre szánt, vagy valami másért elégedetlen migránsok viszont úgy köszönik meg az eddigi ingyenélést, hogy meggyújtják a svéd zászlót. A fejlett és nagyvonalú társadalmi juttatások miatt Németország mellett Svédország az egyik legkedveltebb célpontja az afrikai és az ázsiai országokból kirajzó, műveletlen és erőszakos migránscsapatoknak.

Az eszetlen svédek, amint fentebb említettük, korábban tárt karokkal fogadták a migránsokat, ám a nagy áradat kezdete óta eltelt hónapok során a hivatalos hatóságok és az utca embere egyaránt meggyőződhetett róla, hogy a skandináv államban ugrásszerűen megnőtt a bűncselekmények száma, leginkább a kábítószer-kereskedelem, a szexuális bűncselekmények, a lopások, a vandalizmus és a bandákba verődött bűnözők által elkövetett bűncselekmények száma, írja a bécsi hírportál svéd rendőrségi jelentésre hivatkozva, amelyben az is olvasható, hogy az utóbbi időkben bűnbandatagok egyre többször még rendőrségi járműveket is elkötnek, fölgyújtanak.

A helyzet eldurvulása óta időközben a rendőrség Svédország-szerte megnevezett 55 olyan, angolul „no-go zónának” nevezett területet, ahol az oda belépő fehér embernek mindig számolnia kell a várható támadással. Peter Larsson rendőrségi szóvivő csütörtökön a svéd NRK adónak elmondta: a kialakult közbiztonsági helyzet miatt a kollégáinak 80 százaléka legalább egyszer fontolóra vette azt, hogy más foglalkozás után néz. A migránsok előidézte helyzetet tetőzi még az is, hogy Svédországban a mindennapos kockázat ellenére a rendőrök nincsenek jól megfizetve. A szóvivő elmondása szerint a rendőröket naponta sokszor hívják ki a bűncselekmények kivizsgálására, s az országban sok helyen megtámadják, kővel dobálják meg őket.

A migránsoktól leginkább fertőzött svéd város Malmö, ahol 2016 februárjától mostanáig mintegy 70 autót gyújtottak föl a kormánnyal elégedetlen migránsok, s ezen a téren leginkább a bandákba verődött bűnözők tevékenykednek. A rendőrségi szóvivő ezzel kapcsolatban azt is elmondta: a hatóságok szinte a sötétben tapogatóznak a migránsok elkövette bűncselekmények kiderítése terén, s igen hosszú időbe telik, amíg egy-egy gyanúsítottat elfognak és letartóztatnak.

Hering J. – Kuruc.info

Így zajlik a svédországi agymosás: ez már az Új Ország, melyben az őslakosoknak is kell integrálódniuk

Kétezer megszállót akarnak hozzánk toloncolni a skandinávok – kötelezettségszegési eljárást kezdeményeztek

Egyre több autó lángol vikingéknél – a hálás befogadottaknak bizonyára semmi közük hozzá

Bármilyen hihetetlen, nem védték meg a svéd lányokat a vadaktól a "Ne molesztálj!" feliratú karkötők

Életszerű: dolgozó, adófizető migránsok mentik meg az elöregedő svéd társadalmat a demográfiai katasztrófától

Kizsuppolják otthonából a svéd családot, hogy helyükre közel-keleti migriceket költöztessenek

Egy halálra ítélt nemzet: Svédország zsidó felforgatása


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »