Súlyos tömegbaleset történt Ukrajnában

A baleset miatt 5 órára lebénult a közlekedési forgalom, és 10 kilométeres sor alakult Ukrajnában, Kijev közelében.

A balesetben résztvevő Kamaz sofőrjének elmondása szerint miközben Kijev felé tartott egy mikrobusz nekiütközött a teherautónak, ami miatt elvesztett az irányítást a jármű fölött, és emiatt először a szalagkorlátnak, majd egy Zsigulinak ütközött. A Zsiguli az ütés hatására nekiment egy Kia márkájú gépkocsinak, ami emiatt a Kia az ott parkoló Peugeotnak és egy Iveko mikrobusznak csapódott. A Kamaz majdnem belerohant egy üzletbe is – írja a Segodnya.ua ukrán hírportál.

A tömegbaleset következtében a Zsiguli sofőrje életét vesztette. A baleset többi résztvevője nem sérült meg. A baleset miatt 5 órára lebénult a forgalom, s egy 10 kilométeres dugó alakult ki.

Az ügyben tart a vizsgálat.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Egy ember meghalt, négyen pedig kórházba kerültek egy közúti baleset következtébenHalálos baleset Munkács közelébenDugó alakult ki egy közúti baleset miatt UngváronRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›KijevCímkék: tömegbaleset, autóbaleset, baleset, közúti baleset, kékfény, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »