Súlyos beteg Louis van Gaal

Súlyos beteg Louis van Gaal

A holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya vasárnap este egy televízióműsorban mondta el, hogy prosztatarákja van.

Louis van Gaal szomorú hírt közölt vasárnap este a Humberto című holland tévéműsorban. A katari világbajnokságra készülő holland válogatott hetvenéves szövetségi kapitánya ugyanis bejelentette, hogy súlyos beteg, prosztatarákkal küzd – írja az Index.

„Nem akartam elmondani a játékosaimnak, mert befolyásolhatta volna a teljesítményüket” – indokolta meg Van Gaal, hogy miért csak most fedte fel és hallgatta el eddig az igazságot. „A válogatott szövetségi kapitányaként töltött minden időszakban el kellett mennem a kórházba, anélkül, hogy a játékosok rájöttek volna. Azt hittem, egészséges vagyok, de nem” – folytatta a szövetségi kapitány.

Hírdetés

A Manchester Unitednél mindenki teljes mértékben támogatja korábbi menedzserünket, Louis van Gaalt a rák elleni harcban. „Erőt és bátorságot neked, Louis” – írta az angol rekordbajnok a Twitter-oldalán.

Van Gaal a televíziós interjúban – melyben az életéről szóló filmet népszerűsítette – arról is beszélt, hogy sok betegségen ment keresztül, beleértve a felesége betegségét is, és hogy ez az élet része.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »