Stratégiailag megtervezett ránkvándorlás, mint háborús fegyver

2008-ban kiadott tudományos írás a fenti címmel, eredetileg “Strategic Engineered Migration as a Weapon of War” az Elitképző Harvard Egyetemen.

Az elmúlt években már széles körben azt állították, hogy egy új és más fegyverzet – azaz a menekült fegyver – lépett a világ arzenáljába. De mennyire új és más ez a fegyver? Lehet, hogy csak háborús időkben lehet használni? -teszi fel a kérdést a szerző Kelly M. Greenhill (szép név: Zölddomb).  És a fegyver minősége attól függ, hogy milyen sikeres volt a 3. világbeli népek kizsákmányolása, kirablása, nyomorba-döntése? A szerző a statisztikai adatok és esettanulmány elemzés kombinációját használja. Ez a cikk foglalkozik a fenti kérdésekkel és részletesen megvizsgálja a lakossági mozgások instrumentális  manipulációját, mint politikai és katonai fegyvert.

A könyvet úgy lehet olvasni, mint a jelenlegi ránkvándorlási válság forgatókönyvét. Ha ma még valaki úgy gondolja, hogy a jelenlegi tömeges ránkvándorlás valamilyen szerencsétlen körülmények összejátszásának okozata, akkor az a fejét nem használja csak arra, hogy kikukucskáljon belőle az orra elé. Ennek az ellenkezője az igaz! Minden meg lett tervezve és a kivitelezése az orrunk előtt folyik, és mi még nem is reagálunk rá.

Hegemonikus Hibrid Háború kellős közepében vagyunk, melynek több szereplője van, de az Amerikai egypólusú világ fenntartása és megerősítése a cél. Amennyiben Európában létrejön egy az amerikaihoz hasonló mesztic-mulatt társadalom, akkor az Amerikában már végtelenül megerősödött zsidó PT itt is végérvényesen győzni fog!

Forrás: svájci vágatlanok

Németből és angolból fordította és kiegészítette

Dr. Ing. Sebestyén-Teleki István

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

 

Kategória:Aktuális, Értelmezés, CIONIZMUS, Európai Egyesült Államok Tagged: hegemónikus hibrid háború (hhh), többpolusú világrend ellen, USA stratégiai hazugságok


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »