Storck tudja az okokat

Hazaérkezett Magyarországra a Feröeren 0-0-s döntetlent játszó magyar labdarúgó-válogatott. A szövetségi kapitány szerint kevés volt az idő az első világbajnoki selejtező előtt a felkészülésre, de a német szakember már a következő mérkőzésre koncentrál.

Újra a földön a magyar labdarúgó-válogatott. Az Európa-bajnoki szárnyalás után a világbajnoki selejtezők első mérkőzésén a nemzeti tizenegy csak gól nélküli döntetlenre volt képes a világranglista 135. helyét elfoglaló Feröer ellen.

„Nyerni kellett volna, sajnos nem sikerült. El kell felejteni ezt a mérkőzést, jön Svájc. Meg kell verni Svájcot, és akkor úgy gondolom, hogy vissza is hoztuk ezt a 2 pontot” – jelentette ki Fiola Attila válogatott labdarúgó.

A Feröeren hagyott két pont után már a szövetségi kapitány is előre tekint. „Nem játszottunk jól, ez tény, és ezzel tisztában is vagyunk. De tudjuk ennek az okát, ezért nem tehetünk mást, mint hogy sokkal jobban felkészülünk a következő mérkőzésünkre, mint ahogy tettük azt erre a találkozóra. Nem volt jó napunk, de már a következő meccsre kell koncentrálnunk. Nem vagyunk még abban az erőállapotban, mint korábban, de nem is volt túl sok időnk. A szezon elején járunk, a legtöbb játékosnak még csak most kezdődött el a felkészülés. De ez nem kifogás. Jobban kell játszanunk Svájc és Lettország ellen” – nyilatkozta Bernd Storck.

A magyar labdarúgó-válogatott legközelebb október 7-én, Svájc ellen lép pályára, hazai környezetben.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »