Storck óriási húzása: Ott van az 5 legjobb Eb-stratéga között

A Squawka összeállítása szerint Bernd Storck bekerült az öt legjobb stratéga közé az Eb-n.

Az összesítésbe a magyar válogatott kapitánya mellett Antonio Conte, Vincente Del Bosque, Chris Coleman és Lars Lagerback egy-egy húzása került be – írja a csakfoci.hu.

Az olaszok tökéletesen kiismerték Belgium játékát, a walesiek kiválóan hatástalanították a szlovákok támadóit, Izland szinte áttörhetetlen falat húzott a portugálok ellen, míg a spanyolok remekül kontrázták le a törököket. Mi volt a magyarok legjobb húzása?

A portál az Ausztria elleni mérkőzést emeli ki, amikor a magyar válogatott szinte kizárta a játékból az ellenfél kiválóságát, David Alabát. Leszámítva persze az első másfél percet, ezt ki is emelik, hogy a kapufánál nem sokon múlott, hogy másképpen alakuljon a meccs. Utána viszont minden úgy ment, ahogy azt Storck szerette volna, Alaba alig jutott labdához, amikor pedig igen, nem tudott vele mit kezdeni a rá nehezedő nyomás miatt.

Bernd Storck jól ismerte fel, hogy mit kell Ausztria ellen játszani, a csapat pedig jól valósította meg az elképzelést, kikapcsolta Alabát, a kapitány ezzel került fel az előkelő listára.

Rovatok: SportTelepülés: FranciaországCímkék: EURO 2016, 2016-os Labdarúgó Európa Bajnokság, Bernd Storck, magyar foci, labdarúgás, sportForrás: Csakfoci


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »