Storck hetek alatt megvált új videoelemzőjétől

Storck hetek alatt megvált új videoelemzőjétől

Az NSO kiszimatolta, az MLSZ megerősítette: Bernd Storck kirúgta a válogatott próbaidős videóelemzőjét, Daniel Stenzet.

Még a nyári foci-Eb után, augusztusban eszközölt több változást stábjában a szövetségi kapitány, Bernd Storck. A Videotonhoz távozott például a videoelemző Késedi Gábor, aki helyére a német Daniel Stenz érkezett, közbülső állomások érintésével az észak-amerikai ligából, az MLS-ből.

Az NSO.hu nemrégiben úgy értesült, hogy mostantól fogva már Stenz ideje is kitelt, ezt pedig az MLSZ az alábbi szavakkal erősítette meg a sportlapnak:

„Daniel Stenz egyike volt azon szakembereknek, akik Késedi Gábor távozását követően a látókörünkbe kerültek. A szövetség és a klubfutballból érkező Stenz úr közötti megállapodás értelmében az elmúlt hónapokban próbaidő keretében segítette a válogatottnál zajló szakmai munkát, ezen időszak azt mutatta, hogy a szakmai elképzelések nem teljesen azonosak, így Daniel Stenz szerződése nem került véglegesítésre.”

Daniel Stenzről bővebben: a Vancouver Whitecaps vezető elemzője és játékosmegfigyelője volt korábban, hazájában pedig az 1. FC Köln és az Union Berlin csapatainál dolgozott. Munkáját a válogatottnál a Vasastól érkezett Karpjuk Gábor segítette.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »