Stockholm utcáin razziázott az Északi Ellenállási Mozgalom

December másodikán a Nordic Resitance Movement, azaz Északi Ellenállási Mozgalom ellátogatott a svéd fővárosba egy kis városnézésre.

A hazafias mozgalom tagjai vonattal utaztak Stockholmba, de a pályaudvaron már várta őket a rendőrség.

Természetesen a nacionalistákkal határozottan tudtak fellépni a szervek, nem úgy mint az illegális bevándorlókkal. Az állomáson neki álltak keménykedni a zsaruk, az egyikük majdnem kiveri a kamerát az egyik felvonuló kezéből, a másik azt kifogásolja, hogy üvöltöztek velük. Majd a hazafiak azt mondják a rendőröknek, hogy nem kell ok nélkül megállítani a demonstrációra igyekvőket, mert akkor nem fognak engedelmeskedni.

Az aktivisták végül megegyeznek a kékekkel, hogy nem lesz balhé, de rendőri kíséretet kapnak… Zászlókkal és jelképeikkel ellátott egységes ruházatban elindultak a városba. Szórólapokat osztogattak a járókelőknek és több emberrel elbeszéltek a jelenlegi csúfos helyzetről. Kihúztak egy nagy transzparenst, ami az állt, hogy:

EGÉSZ ÉVBEN A FEHÉR ÉSZAKÉRT!

Megállították a bámészkodókat és megpróbálták meggyőzni őket:

“Mi jelenleg átadjuk a földünket önként más idegen népeknek. Nem érdekel minket, hogy hogyan, de meg kell állítani a bevándorlást és mindet kitoloncolni. Vagy különben a svédeknek nem lesz jövőjük itt. Ez nem egy migráns ország, ez itt Svédország!

Az egyik néni elkezd érvelni, de kapja a tömör választ:

“Ez az egész egy tévhit. A média mossa az agyakat. Ön a hátralévő életében abban a hazugságban fog pácolódni, amit a hitvány újságokban olvas minden nap… Nem tud maga semmit!”

Természetesen voltak olyanok is, akiket felzaklattak az aktivisták. Mikor beértek a központba, ahol a neo-liberalizmus már kivégezte az agyakat, bátor liberálisok és migránsok próbáltak erőlködni, de nem volt jó ötlet. Eszkalálódott a helyzet, volt akit seggbe rúgtak és volt olyan, akiket a rendőrök mentettek meg egy jókora veréstől. Két Nordic Resistance Movement tagot előállítottak a rendőrök, ezzel vége is lett az akciónak, mindenkit bekísértek a rendőrösre…

Tisztelet a hazafiaknak!

 

UltraInfo


Forrás:ultrainfo.hu
Tovább a cikkre »