Steve Bannon alaposan körbeudvarolta Orbán Viktort

Steve Bannon alaposan körbeudvarolta Orbán Viktort

Mivel a közpénzből összetrombitált rendezvényre a kormánypárti sajtó munkatársain kívül más újságírót nem engedtek be, ezért kénytelen vagyunk a Twitterre hagyatkozni azzal kapcsolatban, mit is mondott Steve Bannon Európa jövőjéről.

A “nagy gondolkodóként” felkonferált, kegyvesztett elnöki tanácsadó szerint a kapzsi, korrupt és inkompetens eliteket a munkásosztály pénzén húzták ki az anyagi válságból, holott az már Hillary Clinton és támogatói hozzáállásán is világosan látszott, mennyire lenézik ezt a réteget gazdasági hatalom birtokosai.

“Orbán már Trump előtt Trump volt”

mondta az alt-right ikonikus figurája, majd hozzátette: a magyar miniszterelnök hasonlóképpen hozza ki a liberálisokat a béketűrésből, mint az amerikai elnök.

Hírdetés

Azt sajnos a konferenciáról kizárt hírportálként ennyiből nem tudjuk megmondani, hogy Bannon vajon tisztában van-e vele, hogy Orbán Viktor és szemérmetlenül urizáló kormánya

 • épp úgy lenézi a “keményen dologzó kisembereket”, és
 • épp úgy nem riad vissza kizsigerelésüktől,
 • mint az általa jogosan ostorozott Hillary Clinton és köre, de gyanítjuk, a vendéglátók nem fárasztották ilyesmivel az amerikai sztárvendéget.

  Mindenesetre nagyon örülünk, hogy Orbán Viktor is plafonig tudja tolni Tóta W. Árpád vérnyomását, ezzel Magyarország igazán kint van a gödörből…

  A kormánynak ott merül ki a kereszténydemokrácia, hogy feszületek lógnak a külügyminisztériumban

  Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter nem mulasztotta el, hogy fényezze kicsit a 2017/18-as magyar elnökséget, úgy nyilatkozott, hogy mind a visegrádiak, mind Európa úgy érezte, hogy ez volt a V4 eddigi legdinamikusabb elnöksége.


  Forrás:alfahir.hu
  Tovább a cikkre »