Sterling még nem döntött a katari visszatérésről

Sterling még nem döntött a katari visszatérésről

A játékosnak több időre van szüksége ahhoz, hogy eldöntse, visszatér-e a vb helyszínére a negyeddöntők előtt.

A Szenegál elleni győztes meccset is kihagyta a 81-szeres angol válogatott Raheem Sterling, aki azt követően utazott haza, hogy Surrey-ben található házába betörtek.

Többek között ékszereket és órákat vittek el otthonából: Sterling nagyon aggódik menyasszonya és gyermekei testi épsége miatt, nagyon megrázta a betörés ténye – írja a The Guardian.

Jelenlegi állás szerint a franciák elleni meccsre úgy kell felkészülnie az angol válogatottnak, hogy Sterlinggel nem számolnak, de nincs is hiány a csapatban támadókból. Gareth Southgate szövetségi kapitány szerint a játékost nem tervezték a kezdő tizenegyben szerepeltetni Szenegál ellen egyébként sem.

Az angol válogatottban Bukayo Saka és Phil Foden játszott a szélen Szenegál ellen.

James Maddison, Marcus Rashford, Jack Grealish és Mason Mount is versenyben van a szélső posztokért.

Valószínűleg Saka és Foden megtartja a helyét a Franciaország elleni meccsen is.

Sterling góllal kezdte a tornát, amikor Anglia 6-2-re legyőzte Iránt a nyitómeccsen, de az USA elleni gól nélküli döntetlen után csalódást keltő teljesítményt követően lecserélték, és azóta nem is lépett Katarban pályára.

Hírdetés

Sterling családja szombaton este vette észre, hogy otthonukból sok minden hiányzik: a rendőrség szerint egy külföldi útról hazaérve értesítették őket. Az nem tiszta, hogy mikor törhettek be Sterlingék házába, ahol senki nem tartózkodott az eset idején, így erőszakot nem alkalmaztak az elkövetők.

Az angol labdarúgó-szövetség megerősítette, hogy a játékosok otthonaiban további biztonsági intézkedéseket vezethetnek be, amíg távol vannak. A szövetség kapcsolatban áll a rendőrséggel, és segít, ha a játékosok fokozott biztonságot kérnek otthonukba.

Nyitókép: MTI/EPA pool/Neil Hall

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »