Startvonal – Egyenesen

Adás:
2018. február 8., 19.00

Lezsírozva
Tiborcz István cége előre egyeztetett Szekszárd fideszes irányítóival a közvilágítási pályázatról – ez derül ki egy a 24.hun megjelent cikkből. Az Elios-ügy miatt az MSZP is feljelentést tesz. Megkérdezzük Szekszárd szocialista képviselőjét, Harangozó Tamást.

Startvonal

Hírdetés

A Republikon Intézet mandátumbecslése szerint ha nem lesz az LMP-t is bevonó ellenzéki együttműködés, a Fidesz kétharmados többséget szerez a választáson. A Pénzügykutató Zrt. vezetője azt mondta, visszatértünk a hetvenes évekbe, és mindent elölről kell kezdeni. De hogyan? A választ Lengyel Lászlótól várjuk.

A vitáról is vitáznak
Több körzetben is felmérte a Közös Ország Mozgalom, hogy ki lenne a legesélyesebb jelölt. Már három jelölti vitát tartottak, a Fidesz egyikből sem kért. A stúdióba várjuk Gulyás Mártont, a Közös Ország Mozgalom vezetőjét.

Tévesen állították
A Fővárosi Ítélőtábla elmarasztalta a Ripostot, a 888-at, a Lokált és Orgiót, mert nem tudták bizonyítani, hogy Vona Gábor kapcsolatban állna egy törökországi terrorszervezettel. Alig több mint egy év alatt csaknem száz hasonló pert nyert a Jobbik​ – ​ez rekord. Vendégünk Vona Gábor védője, Kummer Ákos.

Vélemény
Az Elios-ügy folytatását ígéri az OLAF-jelentés részleteit közlő 24.hu. Sok országban minden bizonnyal már ebbe is belebukna a kormány, de Magyarország más. Kálmán Olga erről is beszélget két mai vendégével, a publicista Farkas Attila Mártonnal és az újságíró Brückner Gergellyel.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »