Startup verseny a Dunán

Startup verseny a Dunán

Rheinland Pitch on Danube címmel rendezte meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) a Digital Stadt Dusseldorf Egyesülettel és a Startplatz Dusseldorffal együttműködve március 27-én a Rheinland Pitch, az egyik legnagyobb tömegeket megmozgató németországi startup verseny elődöntőjét.

A 2013-ban alapított verseny elődöntőinek négy Rajna-menti metropolisz mellett első alkalommal Budapest is otthont ad.

Négy magyar startup, a Mindtech, a Pozi, a Potzak és a Hanor mérkőzött meg egymással, a júniusi düsseldorfi döntőbe a Pozi jutott, a beltéri gyártáslogisztikai pozicionáló rendszerével.

Hírdetés

A komoly médiafigyelem mellett zajló németországi döntő kiváló lehetőségeket biztosít a vállalkozásoknak arra, hogy kapcsolatokat építsenek német befektetőkkel, cégvezetőkkel, döntéshozókkal, és megismerjék a német startup ökoszisztémát.

A Rheinland Pitch on Danube a BVK Startup Budapest Tavasz rendezvénysorozatának része, és a think.BDPST kísérőrendezvénye ugyanúgy, mint a másnapi III. Startup Budapest Fórumunk és a csütörtöki Startup Expo.

A Fórumon a 7. Be Smart és a V4 EYES 2.0 versenyeink nyerteseinek, közel 20 kiemelkedő startupnak adnak át díjakat, a Startup Expon tíz, a jövő közlekedése témájában dolgozó nyertes állít ki.

A Rendezvénysorozat fővédnökei Tarlós István főpolgármester és Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter.


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »