Spirituális kincsestárunk gyöngyszemei – Újra kapható A magyarok beavatása című könyvünk

Jó bornak nem kell cégér. – tartja a mondás. De nem árt, főleg mivel ebben az információözönben sokszor évekig nem találkozik még az igazságkereső ember sem bizonyos lényegbevágó tényekkel.

 

Szóval, „egy újszülöttnek minden vicc új” alapon nem tartom érdektelennek, hogy Horváth Zoltánnal készített könyvemre felhívjam minden érdeklődő figyelmét.

 

Egyre több ember előtt ismeretes, hogy őseinkről alkotott elméletek sorra megkérdőjeleződtek az elmúlt évtizedek kutatásai által. Ezzel együtt a szélsőséges elfogultságból és kitalációkból sincs hiány, beindult a mítoszgyártás is. A magunk részéről az arany középutat képviseljük, amely a történelmi tényeken túlmenően a 21. században is működő spirituális gyakorlatokkal van kikövezve.

Az út nyitva áll, de természetesen mindenkinek saját magának kell végig mennie rajta, ha belső késztetést érez, ha valami megmozdult a szívében a téma iránt.

 

Elfogultság, előítélet és fantáziálgatás helyett mi őseink Napvallásának nyomdokait követjük. Amit találtunk, abból nyújtunk át ezúttal egy jókora csokorra valót többek között A magyarok beavatása című könyvünk formájában.

 

Ez a könyv alapvetően három részre tagolható:

 

A Napvallás bemutatása őseink szellemi és lelki hagyatékán keresztül. Véleményem szerint nem „száraz” adatok tömkelege, hanem a valódi magyar lelkület bemutatására kerül sor, továbbá mélyebb bepillantást nyerhet az Olvasó a magyar szakralitásba. Minden alapvető ismeretet megtudhatsz őseink vallásáról és annak 21. századi felélesztéséről.

 

Ezután következik 58+1 szertartás. Kijelenthetjük, hogy a könyv nagy része konkrét önbeavató spirituális módszerekből áll. Gyakorlati kézikönyvként is kitűnően használható, mivel akár évekre elegendő technikát tartalmaz, melyek mindegyikét kipróbáltuk és gyakoroltuk. Tehát jól bevált szertartásokról van szó.

 

A könyv utolsó részében néhány olyan publikációmmal találkozhat az Olvasó, amelyek jól érzékeltetik a végső célunkat, egyszersmind motivációként is szolgálhat a kitartó önműveléshez.

Hírdetés

 

Összegezve, úgy állítottuk össze ezt a könyvet, hogy minden magyar lelkületű ember számára hasznos és értékes tanulmányként szolgáljon, amelyet bármikor leemelhet a polcról, ha gyakorolni szeretné a lélekművelést magyar módra!

 

Mindezek okán bátorkodom ajánlati minden igazságkereső és igazságmegélő magyar honfitársamnak!

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

A könyvet az alábbi linkre kattintva tudod megrendelni:

Horváth Zoltán és Száraz György: A magyarok beavatása

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÉbresztő Táborok https://napvallas.hu/programok/holisztikus-tabor/Bel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÍzisz Napjai https://napvallas.hu/programok/izisz-napjai/

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

The post Spirituális kincsestárunk gyöngyszemei – Újra kapható A magyarok beavatása című könyvünk appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »