Spéder Zoltánról is beszélhet Lázár János

Spéder Zoltánról is beszélhet Lázár János

Lázár János szokásos sajtótájékoztatója ezen a héten kedden lesz, mert a Miniszterelnökséget vezető miniszter külföldre utazik. Kövesse az MNO-val percről percre!

Alkotmánymódosításról, a Quaestor-listáról, valamint Spéder zoltán FHB-ból való kivonulásáról is kérdezhetik Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert a 66. Kormányinfón.

15:25A Kormányinfón az is szóba kerülhet, hogy mi hangzott el Orbán Viktor miniszterelnök és Vona Gábor Jobbik-pártelnök keddi egyeztetésén.15:19Kényelmetlen a hatalom számára, hogy kiderült, kik vették ki a Quaes­tor-cégekből az utolsó pillanatban a pénzüket. A listán azoknak a magánszemélyeknek és vállalkozásoknak a neve szerepel, akik a bedőlés előtti utolsó napon, 2015. március 9-én vették ki a pénzüket a brókercégnél vezetett számlájukról. Összesen hozzávetőleg 6,5 milliárd forintot mentettek ki így a cégtől, miközben a többi károsultnak, azaz mintegy 33 ezer embernek fogalma sem volt arról, hogy veszélyben van a pénze.15:06Pénteken megvált az FHB Bank-béli érdekeltségétől Spéder Zoltán, így az üzletembernek  már csupán egyetlen fontos üzlete van, a médiacsomagja. Ugyanezen a napon lemondott a társaságban betöltött tisztségéről, feltehetően erről is kérdezik majd Lázár Jánost.14:45A Kormányinfón az is szóba kerülhet, hogy mi hangzott el Orbán Viktor miniszterelnök és Vona Gábor Jobbik-pártelnök keddi egyeztetésén.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »