Spangli, Buzzfeed és más hazaárulók…

A bohócsapkás trollok Donald Trump beiktatásakor jointokat, azaz kannabiszos cigarettákat akarnak osztogatni Wasghington DC-ben, hogy ezzel fejezzék ki “ellenállásukat” az új elnök felesketésekor. Azon gondolkodtam, hogy milyen emberek, milyen amerikaiak az ilyenek??? Ez nem csak Trumpról szól, hanem a nemzetről, a polgárok többségéről, akik demokratikusan választották meg az új elnöküket.

Magyar Menedék - Lovasíjász

Mi játszódik le a kis drogfüggő agyakban, amikor egy ilyen fontos napot akarnak meggyalázni? Nem gondolnak bele, hogy az országot, a történelmüket, az alapító atyák értékrendjét, a háborúkban elesett katonák emlékét és a zászlót is megsértik ezzel?
Megnéztem azt a nyomorult Buzzfeedet… szánalom… másról sem szól, csak arról, hogy mekkora veszélyt jelent Trump elnöksége. Érdekes a liberális gondolkodás: nagyon elfogadóak és megértőek, hogyha az ő felfogásukról van szó, ám ha valaki másképpen gondolkodik akkor az már ellenség, náci, populista,…
Sírdogáló színészek, sztárok… akik fogadkoztak, hogy elhagyják az Államokat, ha Trump nyer… brühühü… Persze még ott vannak és ontják a mérget a liberális sajtóban. Pl., Rhianna, aki egy átlátszó pólóban vonaglik az amerikai lobogó előtt (New America). Na ja, nem mintha köze lenne a zászlóhoz, mivel valójában Barbados szigetén született.
Egy zászló az egy szimbólum, amely minden hazafinak sokat jelent. Az igazi hősök a karjukon hordják egyenruhájukon, ha külföldön vagyunk és meglátjuk a lobogónkat az örömmel tölt el, vannak a harcokban megvakult amerikai katonák, akik ha hallják a zászlót lobogni a szélben odafordulnak és tisztelegnek neki.
Egy hajléktalanná lett veterán katona (Obama így becsülte őket) könnyekkel a szemében vitt be egy zászlót a városházára, amelyet a kukában talált. Nem akarta hazája szimbólumát, amelyért küzdött, a szemétben látni… Az öreg zászlót tisztelettel a “zászlóégetési ünnepen” a lángokba fektették.

Georg Spöttle – facebook
Bízom benne, hogy Trump visszaadja az amerikai értékek becsületét, a hazaszeretetet, a bizalmat a politikába, a liberális trollok pedig a spanglijuktól hülyén tengethetik szánalmas kis életüket, bár Trump megígérte, hogy kissé megnyirbálja az Obama féle “spanglitörvényt


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »