Soros rossz buzi fia szerint az Orbán-kormány gyűlöletkampánya is közrejátszhatott abban, hogy bombát kaptak

A New York Times hasábjain keresztül üzent Soros György fia, Alexander – vette észre a 444.hu. A világléptékű spekuláns fia azt írja, a keddi támadások nem csak az érintetteket és környezetüket, de az amerikai demokrácia jövőjét is fenyegetik. Ezután Orbán Viktort hozza fel példaként, aki ezen felbuzdulva “antiszemita poszterkampányt” folytatott apja ellen, kitapétázta vele Budapest villamosait, mint aki migránsokkal akarná elárasztani Magyarországot.

Alexander Soros azt írja, míg korábban csak a szélsőségesek, nacionalisták és fajgyűlölők támadták apját, 2016-ban valami megváltozott, miután Donald Trump engedte, hogy olyan fajgyűlölő és antiszemita figurák támogassák mint David Duke, és kampányában globalista összeesküvőként ábrázolta Sorost a FED és a Goldman Sachs fejeivel együtt.

Hírdetés

Ezután Orbán Viktort hozza fel példaként, aki ezen felbuzdulva antiszemita poszterkampányt folytatott apja ellen, kitapétázta vele Budapest villamosait, mint aki migránsokkal akarná elárasztani Magyarországot.

Alexander Soros a nemrég elhunyt John McCain-ről is megemlékezett, aki szerinte követendő példa lenne, mert ha valaki ellenfelével, Obamával kapcsolatban tett sértő megjegyzést, McCain megvédte demokrata ellenlábasát.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »