Soros – mondta Szijjártó, aztán gyorsan kijavította magát

Soros – mondta Szijjártó, aztán gyorsan kijavította magát

Valóságos tabu lehet a fideszes politikusok számára a „soros” szó, már ha éppen nem központi utasítás szerint szidják az amerikai üzletembert.

Szijjártó Péter külügyminiszter keddi sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a kormánynak kampányt kellene szerveznie az ENSZ migrációs csomagja ellen, amikor belebotlott az Ellenség nevébe, a jelenetet a 24.hu vette észre, az Euronews élő közvetítésében.

„Hölgyeim és uraim engedjék meg, hogy röviden utaljak arra is, hogy a tegnapi napon az ENSZ Emberi Jogi Tanácsában megkezdődött a soros ülésszak. Már úgy értem, hogy a sorra következő ülésszak”

Hírdetés

Ily módon javította ki magát fejét csóválva a külügyminiszter mintha végzetes hibát követett volna el, és a szó kimondásával azonnal megjelenne a tüzet okádó, kampókezű Soros György a háta mögött.

Látható, hogy Fidesz az elmúlt napokban óvatosan kerülgette saját torzszülöttjét, a célján túllövő, kontraproduktív Soros-kampányt.

http://mno.hu/

A hódmezővásárhelyi bukás után már a pozitív üzeneteket próbálták közvetíteni a kormányközeli sajtóban, és kerülték a kínos nevet – igaz, Karácsony Gergely esetében kedd estére már elfogyott a türelem, a Fidesz a minden lehetséges fórumon Soros-támogatónak, kerítésbontónak nevezi az MSZP és a Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltjét.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »