Sör, sonka, sült kolbász – Lázár így vigasztalja választókörzetében a közmunkásait, ha már lopni nincs idejük

Sör, sonka, sült kolbász – Lázár így vigasztalja választókörzetében a közmunkásait, ha már lopni nincs idejük

Sörből, sonkából, csokoládényúlból és narancsból álló csomagot osztott a közmunkásoknak Lázár János a választókerületében, húsvét előtt. A Facebookra feltöltött videójában pedig tisztelettel beszélt a közfoglalkoztatásban résztvevőkről. Év elején még azzal érvelt a program mellett a minisztert, hogy a munkásoknak addig sincs idejük lopni.

„Jó egészséget szeretnék kívánni és áldott Húsvétot mindnyájuknak” – Lázár János két hónappal később több települést is végigjárt, hogy személyesen kívánjon áldott Húsvétot a közfoglalkoztatottaknak. Az egyik helyszínen ajándékcsomagot is osztott a Hír TV-nek nyilatkozó férfi szerint.

„Tegnap volt Pitvaroson a Lázár Jánosnak ilyen kampánybeszéd vagy nem tudom, minek hívják ezt. És akkor az volt beígérve, hogy mindenki kap, minden család sonkákat, meg mindent. És akkor felmentek az emberek, és a végén nem volt már csak Csíki sör. Azt kapott mindenki hat dobozzal. És azt vitték haza az emberek. De hát a 90 százaléka az embereknek nem azért ment fel, hogy sört vigyen haza, hanem mert élelmiszert akartak húsvétra a gyerekeknek meg ennek-annak vinni. Én el se fogadtam különben, nekem nem kellett” – mesélte Molnár Attila Zoltán.

A jobbikos Kiss Attila szerint választási csomag helyett tisztességes fizetést kellene adni a közfoglalkoztatottaknak.

„Úgy gondolom, hogy a szavazatvásárlásból ma már elégnek kell lenni, és számomra felveti azt a kérdést is, hogy valójában ezt milyen pénzből tették meg. Szerintem megalázó egy letolvajlás után egy ilyen bocsánatkérés a közmunkások irányába” – mondta az ellenzéki politikus.

Lázár János Makón, Csanádpalotán, Pitvaroson, Székkutason, Magyarcsanádon és Apátfalván osztott húsvéti csomagokat. Volt, ahol sült kolbásszal és hurkával is megvendégelték a közmunkásokat.

(Hír TV nyomán)

Lázár Facebookra feltöltött videója:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flazarjanosfidesz%2Fvideos%2F205460790186055%2F&show_text=0&width=560

 

Máshogy beszél, amikor más a célközönség:

Igazságmorzsák kampány idején: Lázár elismerte, hogy 600 év alatt sem sikerült integrálni a cigányokat

Lázár azt szeretné elhitetni, hogy nincs már kedvük lopni a cigányoknak, mert a közmunka kifárasztja őket


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »