Sonkát és sört osztott a közmunkásoknak Lázár János

Sörből, sonkából, csokoládényúlból és narancsból álló csomagot osztott a közmunkásoknak Lázár János a választókerületében, húsvét előtt – írja a Hír TV.

A Facebookra feltöltött videójában a miniszter tisztelettel beszélt a közfoglalkoztatásban résztvevőkről. A Hír TV felidézi: év elején még azzal érvelt a program mellett a miniszter, hogy a munkásoknak addig sincs idejük lopni.

Hírdetés

„170-180 ezer ember van közmunkában. Akinek reggel 6-kor el kell mennie melózni, és mondjuk Hegedűs Laci dolgoztatja itt a hódmezővásárhelyi városházán, annak délután háromkor már nem sok kedve marad, hogy elmenjen lopni” – fogalmazott még január végén Lázár János.

A jobbikos Kiss Attila szerint választási csomag helyett tisztességes fizetést kellene adni a közfoglalkoztatottaknak. „Úgy gondolom, hogy a szavazatvásárlásból ma már elégnek kell lenni, és számomra felveti azt a kérdést is, hogy valójában ezt milyen pénzből tették meg. Szerintem megalázó egy letolvajlás után egy ilyen bocsánatkérés a közmunkások irányába” – mondta az ellenzéki politikus.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »