Sokan megálltak, megkérdezték, kell-e segítség

Sokan megálltak, megkérdezték, kell-e segítség

Közlekedési balesetet szenvedett egy darnózseli hölgy, aki az interneten fejezte ki háláját a segítőknek.

Reggel beszámoltunk róla, hogy tegnap Ásványráró térségében egy nő kocsijával megcsúszott a nedves úton. Lesodródott onnan és a fák között állt meg. A képet elnézve megállapítottuk, szerencséje volt, hogy a növényzet csillapított az autó lendületén. 

A hölgy a Facebookon jelentkezet: 

Hírdetés

„Tegnap megcsúsztam autóval a mecséri elágazótól kb. 500 méterre, a csermely után a nyálkás úton (rosszkor fékeztem a kanyarban a csúszós úton). Jött egy úriember segíteni, és bár magamnál voltam, a sokktól mindenről beszéltem, csak a nevét felejtettem el megkérdezni, pont a leglényegesebbet. Szeretném megköszönni neki a segítséget innen, remélem eljut hozzá. Sokan megálltak, megkérdezték, kell-e segítség, nekik is köszönöm. Szép napot mindenkinek, vigyázzon magára mindenki!” –  írja, s később hozzáteszi: „Sajnos a kocsi totálkár, de ez a legkevesebb, mert karcolásokkal megúsztam.” 

A köszönetet mi is tolmácsoljuk, a bajban örömteli, hogy jártak arra segítőkész emberek. És ahogy az egyik hozzászóló megállapítja: „Éber volt az őrangyalod, hogy ebből komolyabb sérülés nélkül kiszálltál.” 

 


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »