Sokáig vezetett Pozsonyban a DAC, a Slovan 11-esből egyenlített

Sokáig vezetett Pozsonyban a DAC, a Slovan 11-esből egyenlített

A DAC a Fortuna Liga 8. fordulójában a Slovan otthonában próbálta kiköszörülni az előző két körben elszenvedett vereséget. A dunaszerdahelyi csapat derekasan küzdött, egy ponttal távozott Pozsonyból.

A két csapat 5201 néző előtt a következő összeállításban játszott:

Slovan: Chovan – Medveděv, Kašia, Abena, Pauschek (K) (46. Medved) – Kankava, Mustafič (46. Kucka) – Zmrhal, Čakvetadze, Barseghjan – Ramirez

Hírdetés

DAC 1904: Petráš – Pinto, Brunetti, Muhamedbegovic, Andzouana – Veselovský (76. Kalmár), Fazlagić, Káčer – Blackman (K), Krstović, Ramadan (69. Szánthó)

Álomkezdés volt Pozsonyban. A mérkőzés harmadik percében Krstović értékesítette az első helyzetet, és juttatta vezetéshez a dunaszerdahelyi csapatot. Történt ez természetesen a dunaszerdahelyi szurkolók nagy örömére.

A Slovannak csak a második félidő derekán sikerült egyenlítenie, azt is csak büntetőből. A 72. percben az ex-DAC játékos Ramirez vette be 11-esből a mérkőzésen addig bravúrosan hárító Petráš kapuját.

A bajnokságot 19 ponttal a Slovan vezeti, a DAC 12 ponttal a tabella negyedik helyét foglalja el. Folytatás már szombaton lesz, a nagymihályi csapat utazik Dunaszerdahelyre. (on)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »