Soha többé kommunizmust, és internacionalista diktatúrát !

Ma a kommunizmus közel több mint 100 millió áldozatának emléknapján ismét hitet kell tennünk amellett, hogy soha többé nem szabad hazánk élére engedni internacionalista őrülteket és hóhérokat, akiknek kezéhez annyi derék magyar ember vére tapad és akikhez nemzetünk elvesztegetett, tönkretett évtizedei fűződnek.

Hiába bukott meg “hivatalosan” a kommunizmus nálunk, a többszázezer magyar ember életének kioltásáért, a nemzet gerincét képező parasztság, s a hazafias értelmiség felszámolásáért, hazánk bolsevik terror alatti szenvedéseiért felelős bűnösök büntetlenül megúszták. Ez hatalmas hiba, sőt bűn volt ! És az is, hogy a tébolyult lenini eszme miatt vagyonuktől megfosztottak kisemmizése hatályban maradt, az teljes igazságtétel elmaradt.

A nemzetellenes, internacionalista, barbár Lenin-fiúk, partizánnők és ávósok kései utódjai átmaszkírozva, hatalmi befolyásukat átmentve, hazai és külföldi liberális szövetségeseikkel együtt új, körmfönfont és megtévesztő módszerekkel folytatják nemzetellenes aknamunkájukat. Egyes ellenzéki pártok, szabadrablással “privatizált” cégek, külföldről finanszírozott álcivil szervezetek, bíróságok és ügyészségek paravánjai mögé bújva, magyarellenes céljaikat ravaszul álcázva, hazafiatlan népfrontot alkotva dolgoznak a Soros-terv végrehajtásán, hazánk globalista gyarmatosításán. Ezt nem engedhetjük !

A bolsevik terror a 2006 őszi szemkilövéses rendőri brutalitások és megtorlások idején újra megmutatta kegyetlen arcát: azonban a gyurcsányista terroristák is megúszták eddig. Sőt az általuk ellenségnek és alaptalanul terroristáknak nyilvánított hazafiak elleni, koncepciós Budaházy-Hunnia eljárás gyalázatos módon még mindig tart.

Soha ne feledjük a kommunizmus bűneit és tanuljunk a történelemből, dicső elődeink erényeiből és hibáiból. Nemzetünk ellenségeinek nincs kegyelem, csak ha végképp letették a fegyvert. De hol vagyunk ettől ? Ismét offenzivában vannak itthon és a háttérhalmi központokban. Egyesítsük tehát hazafias erőinket és szálljunk szembe velük hazánk, közösségeink szabadságáért és gyermekeink jövőjéért!

Hírdetés

A gyászos évforduló alkalmából ajánlom megtekinteni az egykori bolsevik terrorszervezetről, az ÁVH-ról készült, anno betiltott, “Ávósok – A kommunista párt terrorszervezete” c. remek dokumentumfilmet (szerzők: Chrudinák Alajos és Kubinyi Ferenc):

A megdöbbentő tanulságok és Budaházy-Hunnia üggyel kapcsolatos áthallások miatt pedig javaslom a megrázó erejű, “Mansfeld” c. filmet, amely a kommunista terrorgépezet embertelen módszereit és a fiatalkorúan ártatlanul halálraítélt, majd nagykorúan bestiálisan kivégzett ’56-os mártír, Mansfeld Péter koncepciós perét mutatja be:

Főhajtás és tisztelet az áldozatoknak, és soha el nem múló megvetés a tetteseknek !

Budapest, 2018. február 25.

Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd,
a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője
www.gaudinagytamas.hu
www.facebook/gaudinagytamas


Forrás:gaudinagytamas.hu
Tovább a cikkre »