Soha nem fog ülni Nancy gyilkosa?

Vádat emeltek a kínai férfi ellen, de úgy fest, hogy nem fogják kiadni, és ott sem vonják felelősségre.

A Fővárosi Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és kifosztás bűntette miatt vádat emelt egy kínai állampolgárságú férfival szemben. A vád szerint a férfi olyan súlyosan bántalmazott egy 19 éves nőt annak belvárosi lakásában, hogy a sértett a helyszínen belehalt a sérülésekbe – írja az Index. A férfi tettéért huszonöt évet is kaphatna, ha kiadnák hazánknak a kínai hatóságok, amire a jelek szerint nem fog sor kerülni.

Gyilkolt, majd egyszerűen repülőre szállt

A vádiratból kiderül, hogy a férfi néhány hete volt hazánkban (munkát keresett), amikor felkereste a prostituáltként dolgozó fiatal nőt. „Mintegy másfél óra elteltével, 23 óra körül a vádlott ismeretlen okból a sértettre támadt, ennek során őt több alkalommal megütötte, fojtogatta, majd egy késsel a már földön fekvő sértettet súlyosan és kitartóan bántalmazta. A fiatal nő rövid idővel a bántalmazást követően a helyszínen meghalt, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életének megmentésére azonnali orvosi segítség mellett sem lett volna lehetőség” – írják. Másnap pedig egyszerűen felpattant a repülőre, és elhagyta hazánkat.

A Magyar Nemzet érdeklődésére a Legfőbb Ügyészség nem cáfolta, de nem is erősítette meg, hogy a kínai férfit elengedhették a pekingi rendőrök. Ugyanakkor a budapesti kínai közösségben az a pletyka járja, hogy továbbra is szabadon jár-kel.

Az Index cikke egyébként felhívja a figyelmet arra, hogy egyes pletykák szerint a nőnek lehetett politikus kuncsaftja is.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »