Smihal: Áprilisig hosszabbítják az adaptív karantént Ukrajnában és leleplezték a villanyszámlákat hamisító nagyszőlősi férfit: január 18-i hírösszefoglaló

Smihal: Áprilisig hosszabbítják az adaptív karantént Ukrajnában és leleplezték a villanyszámlákat hamisító nagyszőlősi férfit: január 18-i hírösszefoglaló

Smihal: Áprilisig hosszabbítják az adaptív karantént Ukrajnában; Leleplezték a villanyszámlákat hamisító nagyszőlősi férfit; Smihal: Az átlagos gázszámla 500 hrivnyával lesz kevesebb; Bűncselekményekre kényszerítették az embereket a rendőrök Ukrajnában; Évente közel 90 előadás, százezer kilométer – Tájolás új autóbusszal. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. január 18-án.

Ukrajnában a Miniszteri Kabinet március 31-ig kívánja meghosszabbítani az adaptív karantént. Ugyanakkor a fokozott karantén január 24-e után nem folytatódik. Most a jelenlegi karantén február végéig érvényes.

Kárpátalján a Nagyszőlősi Kerületi Rendőrséghez öt villanyszámla hamisításról érkezett bejelentés. Az áldozatok szerint ismeretlenek hamis villanyszámlákat dobtak a postaládákba. Kiderült, hogy egy 48 éves helyi lakosról van szó.

Hírdetés

Január 18-án, hétfőn kiderült, hogy az ukrán Miniszteri Kabinet csökkenti a gáz árát. Az átlagos gázszámla 500 hrivnyával lesz kevesebb. Erről Denisz Smihal ukrán miniszterelnök beszélt kormány rendkívüli ülésén. Ez azt jelenti, hogy azonos fogyasztás mellett az átlagos befizetés körülbelül 500 hrivnyával lesz kevesebb.

Ukrajnában, Dnyipropetrovszk megyében rendőrök csoportját leplezték le, akik pénzért vagy kábítószerért bűncselekményre kényszerítették a helyi lakosokat. Pszichológiai nyomás és fizikai erőszak alkalmazásával, valamint pénz vagy drogok cseréjével történő felajánlással rendőrök egy csoportja lopások elkövetésére, drogok és fegyverek tartására kényszerítette Pavlograd lakóit.

Egy modern Setra márkájú autóbusszal gazdagodott a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház. Az 57 utas befogadására alkalmas jármű a társulatot huszonegy éve szolgáló Ikarust váltja fel, nagyban elősegítve a kiutazásokat.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »