Slovnaft Cup: A második ligás Besztercebánya lesz a DAC negyeddöntős ellenfele

Slovnaft Cup: A második ligás Besztercebánya lesz a DAC negyeddöntős ellenfele

Csütörtökön kisorsolták a Szlovák Kupa negyeddöntőinek párosításait. Mint arról korábban beszámoltunk a DAC könnyed sikerrel jutott tovább a Rózsahegy elleni nyolcaddöntős párharc során. A sárga-kékek jövő heti ellenfele a legjobb nyolc között a másodosztályban érdekelt Besztercebánya lesz.

A dunaszerdahelyi sárga-kékeknek sikerült visszavágni a Rózsahegynek a tavalyi elődöntős kiesésért, és egy sima győzelemmel 3-1-re legyőzték a liptói együttest. A csütörtöki sorsolás után kialakult a negyeddöntő párosítása is, a sárga-kékek ellenfele a legjobb nyolc között a másodosztályban szereplő MFK Dukla Besztercebánya lesz.

Hírdetés

A Stanislav Varga által irányított gárda hétvégén közel fél év után vesztette el vezető pozícióját a második ligában, miután vereséget szenvedtek a szintén feljutásra pályázó Liptószentmiklóstól, akik az élre álltak.

A sága-kékek szurkolói számára ismerős lehet a Besztercebánya, hiszen korábban 46 alkalommal is megmérkőztek a dunaszerdahelyiek a Duklával, ráadásul a Besztercebánya csapatkapitánya a DAC korábbi támadója Róbert Polievka.

A negyedöntők hivatalos játéknapjai április 13. és 14., a továbbjutás sorsa pedig egy találkozón dől el.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »