Slovan-DAC: Az edzők között is forrtak az indulatok, Kozák beszólt Hyballának

Slovan-DAC: Az edzők között is forrtak az indulatok, Kozák beszólt Hyballának

Nem csak a játékról, a fociról szólt a szombati meccs. A két csapat vezetőedzője között már a mérkőzés közben is nézeteltérés volt, ifj. Ján Kozák beszólt Peter Hyballának, amire a DAC edzője reagált is a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

“(…) Az ősszel 35 pontot gyűjtöttünk, 2-3 meccsen valóban nem jött ki a lépés, de a többin általában mi domináltunk. Nem szabad elfelejtenünk, hogy nagyon fiatal gárda vagyunk. Ma az U19-ben játszó Boatengnek is lehetőséget adtam, akinek jól sikerült a bemutatkozása. Ramirez meniszkusz sérülést szenvedett, két hónapra játékképtelenné vált. Kozák edző meccs közben tett megjegyzésére pedig – hogy menjek haza Németországba – csak annyit mondok, hogy holnap ugyan hazamegyek, de utána visszajövök!”

Kozák a sajtótájékoztatón sem maradt Hyballa adósa.

Hírdetés

“A játékosaimnak kijár a dicséret. Van konkurenciánk, hiszen a Dunaszerdahelynek és a Zsolnának is nagyon jó csapata van, ezért van még hová fejlődnünk. Télen nem lesz könnyű megtartani a kulcsjátékosainkat, de mindent megteszünk azért, hogy tavasszal is erősek maradjunk. Az ellenfél edzőjétől viszont több tiszteletet vártam volna el. Kifogásokat keres, és olyan dolgokkal eteti a médiát, mint a múltkori buszbaleset, panaszkodik a bírókra és a játékosokra. Mindenki maga hozza meg a következtetéseket. Nem kellett Németországban, nálunk viszont lehetőséget kapott. Szlovákiában vagyunk, ha valami böki a csőrömet, azt kimondom.”

nyilatkozta Kozák.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »