Skirtbike-találkozó Déván

Skirtbike-találkozó Déván

Kerékpáron köszöntötték a tavaszt a dévai SkirtBike klub tagjai. Vasárnap délben az immár hagyományosnak számító gyülekezőhelyen, a város régi központjában találkoztak, és perceken belül vidám ünnepi hangulatot varázsoltak a térre.

Tekintettel a hűvös időjárásra ezúttal a résztvevőknek csak kisebb része vállalta a szoknyás biciklizést, de azért a nőies kellékek senkinek sem hiányoztak a bringájáról. A szervezők is szolgáltak némi meglepetéssel: biciklire tűzhető kézi készítésű színes pillangókkal ajándékozták meg a résztvevőket. No, megy egy kis sütivel, és skirtbike-os hűtőmágnessel. A virágok ezúttal férfikézből kerültek a biciklikre.

A DHS-képviselői minden hölgyet üde tulipánnal leptek meg, és egyúttal bemutatták a gyár legújabb termékeit is. A biciklis városi séta után szintén a DHS-es fiatalemberek fogadták a hölgyeket, és az általuk kiszemelt három kerékpárost virágkoszorúval, illetve egy-egy képkerettel ajándékozták meg. A rendezvénybe befért még egy kis csevegés, valamint a következő közös bringás programok megbeszélése is.


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »