Simonka azt mondja, ő már korábban kezdeményezte annak a fideszesnek a kizárását, aki őt zárná ki

Itt írtunk róla, hogy Simonka György kizárását kezdeményezi a Fideszből Ruck Márton, a párt medgyesegyházi csoportelnöke, mert megítélése szerint a képviselő ügye árt a a pártnak.

Simonka most azt írja Facebookon, hogy a Dél-Békési térségben “az elmúlt években soha nem látott mértékű fejlesztések indultak el, minden területen”.

“A Ruck Mártonhoz és Kraller Józsefhez tartozó körök ezeken a projekteken óriási pénzeket kerestek, de nekik ez sem volt elég, ezért átálltak a Galló Ferenc által irányított, Jobbik-DK ellenzéki összefogás zsoldosának és ebből a csapatból próbálnak meg most újból mindent kizsigerelni. Az igazi céljuk ez: a pénz és a hatalom megszerzése. Én, és néhány vezető csak az útjukban állunk. Ezt nem tűrhettem szó nélkül és többedmagammal a napokban kezdeményeztük mindkettőjük Fideszből történő kizárását.”

– írja Simonka, hozzátéve, hogy “ezt követte részükről a tegnapi napon, a személyem kizárására vonatkozó javaslatuk. Ez nem egy önálló gondolat részükről, hiszen az általuk leírtakban semmi újdonság nincs. Ők azt gondolják, hogy ez a megfelelő válasz arra, hogy mi korábban az árulásuk miatt kezdeményeztük az ő kizárásukat. Ezzel a kétségbeesett húzásukkal próbálják elkerülni, vagy legalábbis elterelni a figyelmet a saját kizárásukról.”

Simonka azt is leszögezi, “az árulásukat, mások megkárosítását és kártékony tevékenységüket első körben 65 oldalas dokumentációval támasztottuk alá.”

Hírdetés

A Dél-Békési térségben az elmúlt években soha nem látott mértékű fejlesztések indultak el, minden területen. Ez az…

Közzétette: Simonka György – 2020. augusztus 13., csütörtök

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »