Simon: Bugár bepánikolt

Simon: Bugár bepánikolt

Simon Zsolt, a Magyar Fórum elnöke szerint Bugár Béla hitelt vesztett politikussá vált, és elveszítette a morális jogot, hogy képviselje a tisztességes magyar választókat.

Bugár Béla a választás után tárgyalóasztalhoz hívta Menyhárt Józsefet. A Híd elnöke úgy véli, hogy a két magyar formáció közül egyedül csak a Hídnak van esélye bejutni a parlamentbe, ezért azt tartja igazságosnak, ha a választás utáni terveiről még időben értesíti az MKP elnökét.

„Ha lehetőségünk lesz részt venni az új kormányban, felajánlom a hatalom felosztását az MKP-nak is, vagyis ezt az jelenti, hogy a pártunkon keresztül az ő képviselőik is részt vehetnek a törvényalakításban”

– jelentette ki Bugár.

Simon Zsolt szerint ezzel a húzással Bugár csak azt bizonyítja, hogy bepánikolt.

Hírdetés

„Bugár Béla és a Híd hitelüket veszítették. Ezt annak köszönhetik, hogy 2016-ban a választók akarata ellenére kormányra léptek Ficóval, valamint 2018-ban, a Kuciak-gyilkosság után sem jött meg az eszük”

– mondta lapunknak a Magyar Fórum elnöke. Hozzátette: Bugár elvesztette a morális jogot, hogy képviselje a magyar kisebbséget.

„Ha van még egy csipetnyi lelkiismeret Bugár Bélában, és bármilyen felelősségérzet a magyar kisebbséggel szemben, akkor visszalép a Magyar Közösségi Összefogás javára”

– vélekedett Simon.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »