Sepsiszentgyörgy Önkormányzata új oltóközpontokat rendez be

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata új oltási központokat rendez be az országos koronavírus elleni oltási kampány keretében – tájékoztat az önkormányzat közleménye.

Hírdetés

A kampány második szakaszában nyílt meg Sepsiszentgyörgyön a Dália utcai oltóközpont, ahová április végéig már beteltek a helyek. A tájékoztatás szerint amennyiben az elkövetkezendő időszakban több vakcina lesz elérhető országos szinten, valószínűleg még egy új központot meg fognak nyitni Sepsiszentgyörgyön.

Az önkormányzat a Sport utcában található Városi Strandon és a Vadász utcai sportcsarnokban helyet kapó központot is előkészíti, így amennyiben a központi és helyi egészségügyi szervek úgy döntenek, a két helyszín közül egyiket majd meg is nyitják.

Ahhoz, hogy az új központ megfelelően tudjon működni, Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívást intéz az orvosok és az egészségügyi asszisztensek részére, hogy amennyiben részt szeretnének venni az oltási kampány lebonyolításában, jelezzék szándékukat a Kovászna Megyei Orvosi Kamarának (telefonszám: 0267-311.334), a Kovászna Megyei Háziorvosok Egyesületének (telefonszám: 0267-315.723) vagy a sepsiszentgyörgyi Szociális Támogatási Igazgatóságnak (telefonszám: 0267-312.111). (közelemény)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »