Seprűvel, bottal verte véresre idős édesanyját egy sajószögedi vadbarom

Seprűvel, bottal verte véresre idős édesanyját egy sajószögedi vadbarom

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy sajószögedi férfival szemben, aki egy vitát követően édesanyjának életveszélyes sérüléseket okozott.

Emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 56 éves sajószögedi férfival szemben.

Hírdetés

A támadás még tavaly július 4-én történt. "S. I." veszekedés után az udvaron seprűvel, majd bottal kezdte ütlegelni az idős áldozatot, aki súlyosan megsérült – fia eltörte rajta a botot, a rendőrség honlapjára feltöltött fotókon is jól láthatók a vérnyomok a lefoglalt bűnjeleken. Az asszony bele is halhatott volna a verésbe, vélik a rendőrök.

A rendőrök még a bűncselekmény elkövetésének napján bűnügyi őrizetbe vették a férfit, majd a hatóság előterjesztése alapján a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

Az ügyben indított nyomozást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. február 26-án befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

(Police – MNO – nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »