Semjén Zsolt: Nekünk az a dolgunk, hogy kipréseljük Brüsszelből a pénzt

Semjén Zsolt: Nekünk az a dolgunk, hogy kipréseljük Brüsszelből a pénzt

A kormány erejéhez mérten mindig támogatni fogja a gazdaságban már bizonyított magyar családi vállalkozások értékes kezdeményezéseit – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a kommunális gépjárművek felépítményeinek gyártásával foglalkozó Seres Kft. felületkezelő üzemének átadásán Barcson kedden.

Az MTI szerint a KDNP-s politikus hangsúlyozta: Magyarország fejlődéshez szükség van a kormány jó gazdaságpolitikájára, az európai uniós forrásokra, a térségi, megyei, települési vezetők munkájára, de “mindez csak akkor működik”, ha vannak elkötelezett, bátor, tehetséges emberek, akik képesek felépíteni egy céget és van víziójuk arról, miként lehet továbbfejleszteni.

Hangsúlyozta:

Hírdetés

“Nekünk az a dolgunk, hogy kipréseljük Brüsszelből a pénzt, ami a magyar nemzet gazdagodását, és a fenntartható fejlődést szolgálja.”

Semjén Zsolt hangoztatta, a kormány célja, hogy továbbra is “értelmes célokra” fordítson forrásokat, és szerinte nem engedik, hogy a mezőgazdaságtól pénzt vegyenek el.

A gazdasági növekedés érdekében fontosnak nevezte, hogy stabil állam és kormány, erős politikai hatalom legyen Magyarországon (minek kellenek azok a fránya választások, ugyebár… – a szerk.).

Semjén arra is kitért, hogy a magyar gazdaságpolitika egyik fontos eleme a munkát terhelő adók további csökkentése (arról, hogy a képbe miként illik a túlórakeret rabszolgatörvénnyel történő emelése, már nem szólt a fáma – a szerk.).


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »