Semjén bízik a magyar nép józan eszében

Semjén bízik a magyar nép józan eszében

A népszavazás következményeit generációkon keresztül viselik majd a magyarok, ezért ha nem a nem szavazatok győznek, az később már nem lesz helyrehozható – mondta a miniszterelnök-helyettes, miután leadta szavazatát Budapest II. kerületében, a II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumban.

Semjén Zsolt bízik a magyar nép józan eszében. „Ez nem olyan, mint egy választás, hogy majd négy év múlva választunk egy másik kormányt, vagy majd valaki megváltoztatja. Amiről most döntünk, annak a következményeit nemcsak nekünk, hanem a gyerekeinknek, az unokáinknak is viselniük kell. És innentől kezdve nincs olyan, hogy jobboldali szavazó meg baloldali szavazó, meg én így szavaztam, ő meg úgy szavazott, ő meg nem szavazott, mert a mostani döntésnek a következményét mindenki viselni fogja generációkon keresztül. Én csak egy dolgot tudok mondani önöknek, hogy bízom a magyar népnek a józan eszében és az önvédelmi reflexeiben” – mondta a miniszterelnök-helyettes.

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke felesége, Semjénné Menus Gabriella, fia, Semjén Álmos és édesanyja, Semjén Miklósné társaságában leadja szavazatát a II. kerületben, a II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumban október 2-án Fotó: Bruzák Noémi / MTI

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »