Segítsünk megtalálni az eltűnt testvérpárt!

Segítsünk megtalálni az eltűnt testvérpárt!

A rendőrség közlése szerint a 14 éves Horváth Anna Mercédesz és 12 éves öccse, Horváth Gábor Márk november 23-án reggel hétkor egy lakásotthonból iskolába menet tűntek el, Makón.

Eddig annyit sikerült megállapítani, hogy Makóról busszal Hódmezővásárhelyre utaztak. A gyerekek azóta nem adtak életjelet magukról.

Horváth Gábor Márk 160 centi magas, az átlagosnál kicsit erősebb testalkatú. Barna szemű, rövid barna haja van. Kék dzsekit, sötét nadrágot, kék színű magas szárú cipőt és kék alapon mintás hátizsákot viselt.

Horváth Anna Mercédesz szintén 160 centis, de vékony testalkatú. Haja rövid, festett, vöröses színű, szeme barna. Eltűnésekor sötétkék farmernadrágot, kisméretű mintás dzsekit, hosszú ujjú felsőt és vállpántos, piros táskát viselt.

Ha valaki felimseri a gyerekeket, vagy tud valamit jelenlegi tartózkodási helyükről, kérjük értesítse a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06/62/562-423-as telefonszámon, a 06-80-555-111-es telefontanún vagy a központi segélyhívószámokon, a 107-en vagy a 112-őn.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »