Segítsük a koronavírus elleni küzdelmet!

Segítsük a koronavírus elleni küzdelmet!

A koronavírus-járvány példa nélküli helyzetet teremtett az egész emberiség, így Székelyudvarhely lakosságának életében is. Mindannyiunk számára egy új tapasztalatot jelent, olyan körülményeket, melyekkel idáig nem találkoztunk, s amelyekkel szemben hatékonyan védekezni, az okozott károkat elhárítani csak közös fellépéssel, cselekvéssel lehet.

Az előállt egészségügyi vészhelyzetben Székelyudvarhely vállalkozói rétegének képviselői példás összefogásról, áldozatvállalásról tettek tanúbizonyságot, az adományaikból már leszállított, illetve a beszerzés folyamatában lévő orvosi eszközök, berendezések mind nagy hasznára lesznek a Városi Korháznak, illetve ez által a székelyudvarhelyi, udvarhelyszéki embereknek. Hálás köszönet érte!

Úgy gondoljuk, az Erdélyi Magyar Szövetséget alkotó pártok helyi képviselőiként, szerény lehetőségeinkhez mérten, nekünk is részt kell vállalnunk a megfelelő felkészülésben. Ezért, a Magyar Polgári Párt székelyudvarhelyi önkormányzati képviselői úgy döntöttünk, hogy az egészségügyi felszerelések beszerzésében kiemelt szerepet vállaló Szent Pió Egyesület részére ajánljuk fel kéthavi illetményünket, a koronavírus-tesztelő gép működtetéséhez szükséges tesztek vásárlására. Felkértük az Erdélyi Magyar Néppárt helyi képviselőit is, hogy fontolják meg kezdeményezésünket, és cselekedjenek hasonlóan, annak érdekében, hogy minél több forrás állhasson rendelkezésre a szükséges tesztek elvégzésére.

Hírdetés

Köszönetet szeretnénk mondani ugyanakkor az egészségügy területén tevékenykedő székelyudvarhelyi szakembernek – a Városi Kórház, a család-, iskola- és fogorvosi rendelők, valamint a gyógyszertárak munkatársainak, valamint mindenkinek, aki ebben az embert próbáló időszakban közösségünk egészségének, életének megóvásáért cselekszik.

Ne feledjük: maradjunk otthon, vigyázzunk egymásra!

a Magyar Polgári Párt Székelyudvarhelyi Szervezete és önkormányzati képviselői


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »