Segítsetek! Csak a Hunhírben bízik olvasónk

Segítsetek! Csak a Hunhírben bízik olvasónk

Az óbudai Auchan áruházban eltulajdonítottak olvasónk tabletjét, a rendőrség a kamerafelvételek ellenére egyelőre nem találja az elkövetőt. Segítsünk nekik!

Olvasónk megkeresését a fényképekkel alább közöljük.

Tisztelt Szerkesztőség!

Végső elkeseredettségemben mint rendszeres olvasójuk fordulok az hunhir.info-hoz, mert már csak Önökben, lapjuk népszerűségében és a nyilvánosság erejében bízok.

Az történt ugyanis, hogy áprilisban a budapesti Auchan Aquincum Óbudában vásároltam, és fizetéskor véletlenül a kasszánál felejtettem a Samsung tabletemet, melyet a következő vásárló jogtalanul eltulajdonított, majd az áruház biztonsági őreinek győzködésének ellenére sem adta azt vissza. Így amikorra én visszasiettem a tabletemért már csak hűlt helyét találtam. Természetesen jelentettem az áruháznak, majd feljelentést tettem a kerületi rendőrségen, azonban mindeddig nem tudták megtalálni az elkövetőt, annak ellenére, hogy az esetről videófelvétel készült.

Most így Önökhöz fordulok, hogy az oldaluk népszerűségét kihasználva talán valamely olvasójuk azonosítani tudná a jogtalan eltulajdonítót, amennyiben képét megjelentetnék. Tudom, hogy Önök mindig nagy jelentőséget tulajdonítanak az igazság megjelenítésének, és a rászorulók segítésének.

Csatolva megküldöm az elemelésről készült képeket, melyen látható az eltulajdonító 55 év körüli jól szituált alacsony barna rövid hajú hölgy, továbbá ahogy elhajt a sötét színű (sötétkék vagy fekete; 1996-1999 közötti) Ford Fiestájával. Az áruházi és rendőrségi jegyzőkönyvek másolatát is csatolom állításaim igazolására.
Továbbá szeretnék felajánlani húszezer forint nyomravezetői díjat a becsületes megtalálónak, segítőnek.

Köszönettel,
Takács Zsolt

<img src="./hir_kepek/auchan-tolvaj-rendorsegi-jegyzokonyv-2.jpg" align="left" style="margin:5px"

<img src="./hir_kepek/auchan-tolvaj-rendorsegi-jegyzokonyv-3.jpg" align="left" style="margin:5px"


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »