Schwarzenegger kegyetlen szövetségi marsall lesz egy westernsorozatban

A hetvenéves, ausztriai születésű Arnold Schwarzenegger az Amazon készülő westernsorozatában, az Outriderben vállalt szerepet. A volt kaliforniai kormányzó és Terminátor-sztár színészként és executive producerként is dolgozik a szérián, amit az Amazon Stúdió forgat.

Hírdetés

Mint az MTI hivatkozik rá: a THR.com beszámolója szerint a sorozat forgatókönyvírói között van Trey Calloway és Mark Montgomery. A történet az 1800-as évek végén, Oklahoma indián területein játszódik. Egy seriffhelyettesnek el kell kapnia egy bűnözőt a vadonban, ahová a közismerten kegyetlen szövetségi marsall is elkíséri, hogy megbizonyosodjon róla, tényleg a bírói ítélet szerint járnak-e el a törvényen kívülivel szemben. Schwarzenegger a szövetségi marsall szerepét kapta, aki még gyermekkorában vándorolt ki Európából Amerikába.

Az Amazon szériája Schwarzenegger első olyan tévésorozata lesz, amelyben rendszeres szerepet vállalt. Korábban például házigazdaként szerepelt az NBC Celebrity Apprentice című programjában.

Az Amazon a közelmúltban adott zöld lámpát A Gyűrűk Ura-sorozatnak, és már dolgoznak a Conan, a barbár című sorozaton is.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »