Sárban dagonyáztak az állig felfegyverkezett Moszad-ügynökök Németországban

Sárban dagonyáztak az állig felfegyverkezett Moszad-ügynökök Németországban

A liberális zsidó hírportál, a Haaretz hozta nyilvánosságra német értesülés alapján, hogy zsidó Moszad-ügynököket kellett kiszabadítani a sár fogságából Németországban. Ez azért is furcsa, mert Európa úgymond vezető nagyhatalmánál úgy mászkálnak az állig felfegyverzett zsidó kémügynökség tagjai, mintha otthon lennének. Persze, nem derült volna ki a turpisság, ha a moszadosok autója nem kerül a sár fogságába a tiltott területen.

Magyar Menedék - Badiny

A Haaretz jelentése szerint az észak-német város, Quarnbek környékén, amúgy lakosságtól elzárt területen a szemfüles arra járóknak feltűnt, hogy egy német rendszámú személygépkocsi dagonyázik a sárban, ahonnan nem tud kiszabadulni. A figyelmes informátor jóhiszeműen kihívta a rendőrséget. Ez még mindig kevés lett volna a nemzetközi botrányhoz, viszont kiderült, hogy a zsidók állig fel vannak fegyverkezve és ugyebár ez azért nem szerencsés dolog egy másik állam területén még akkor sem, ha a németeknek örök idők végezetéig vezekelniük kell a zsidó holokauszt miatt. A kiérkező rendőröknek diplomáciai iratokkal igazolták, hogy jogosan van náluk fegyver.

A zsidók persze mondogatták, hogy egy vitorlás versenyhez biztosítják a területet, azonban kiderült, hogy az ügynökök egy olyan tengeralattjárót kísértek figyelemmel, amely a megszállt palesztin területeken fog kikötni.

A polgármester Klaus Langer nagy nehezen lenyelte ezt a békát, de azért kiszámlázott a zsidó államnak egy 1236 euróról szóló számlát a mentési költségekről.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »