San Francisco aberrációrajongó polgármestere megtiltotta alattvalóinak, hogy Észak-Karolinába utazzanak

San Francisco aberrációrajongó polgármestere megtiltotta alattvalóinak, hogy Észak-Karolinába utazzanak

San Francisco polgármestere, Ed Lee közleményben tiltotta meg a városi alkalmazottaknak, hogy Észak-Karolinába utazzanak. A polgármester egyúttal megdicsérte a hozzá hasonló destruktív elveket valló kollégáit.

Döntését Ed Lee azt követően hozta, hogy Észak-Karolinában a törvényhozás hatályon kívül helyezte a magukat másoktól megkülönböztető deviánsok megkülönböztetését tiltó törvényt.


Középen integet Ed Lee, a város első embere

"Mi, San Francisco lakói egységesen elítéljük az észak-karolinai diszkriminatív törvényt, amely nem védelmezi többé valamennyi amerikai polgár, köztük a homoszexuálisok és a leszbikusok jogait" – fogalmazott közleményében a polgármester. Egyúttal bejelentette, hogy a városi közalkalmazottaknak megtiltja a közpénzből finanszírozott utazásokat Észak-Karolinába, hacsak ezt az utazást nem indokolják különleges közegészségügyi vagy biztonsági okok.

Az észak-karolinai törvényhozás célja elsősorban annak megakadályozása volt, hogy a transzszörnyek identitásuk szerint szbadon válogathassanak a férfi és a női mosdók között (valójában egyikbe sem valók – a szerk.). Az Apple, a Google és a Facebook szintén maga alatt van a normalitás képviselő törvény miatt.

(MTI  – ABC7 News nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »