Sallai Róbert Benedek megütötte Hadházy Ákost

Sallai Róbert Benedek megütötte Hadházy Ákost

Összeverekedett egymással Sallai Róbert Benedek és Hadházy Ákos. Az LMP leköszönő társelnöke állítólag feljelentést tesz. Az Index úgy tudja, hogy Sallai Róbert Benedek szombaton egy visszalépett képviselőknek rendezett gyűlésen megütötte Hadházy Ákost, majd elviharzott a helyszínről. Ezt több szemtanú is megerősítette a portálnak.

Hadházy a Facebook-oldalán arról ír, méltatlanul és helytelenül viselkedett vele Sallai Róbert Benedek:

„Bár nem örülök neki, de a sajnos meg kell erősítenem a sajtóban megjelent hírek egy részét: Sallai Titkár Úr ma rendkívül méltatlanul és helytelenül viselkedett velem szemben. A Fidesz évek óta csepegteti, újabban dézsából önti a gyűlölet mérgét a közéletbe. Ha ezt sikerül semlegesíteni, legyőzhetőek. Ha nem, akkor végleg ők győztek.”

A lap megemlíti, hogy már a választás előtt etikai vizsgálat indult egyébként Hadházy Ákos ellen a párton belül, mert az LMP legfőbb döntéshozói testületeinek határozatai ellenére kokettált a szocialistákkal. Az LMP leköszönő társelnöke a 24.hu-nak adott interjújában arról beszélt, hogy Schiffer András és Sallai Róbert Benedek sokmilliós perrel fenyegette azokat az LMP-s jelölteket, akik visszalépnek az esélyesebb ellenzékiek javára. Schiffer ezért a kijelentésért egyébként perrel fenyegette meg Hadházyt.

Hírdetés

Kerestük az LMP sajtóosztályát, amint válaszolnak, frissítjük a cikket.

atv.hu

 

The post Sallai Róbert Benedek megütötte Hadházy Ákost appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »