Sajtóhír: Több országból is érdeklődnek Kalmár Zsolt iránt, akár már nyáron is átigazolhat

Sajtóhír: Több országból is érdeklődnek Kalmár Zsolt iránt, akár már nyáron is átigazolhat

Kalmár Zsolt az utóbbi egy évben nem csak a DAC-nál mutatott remek teljesítményt, de a Marco Rossi vezette magyar válogatottban is helyt tudott állni. Ennek fényében nem is csoda, hogy több csapatnál is felfigyeltek rá.

Kalmár 2017-ben érkezett Dunaszerdahelyre kölcsönbe, majd tavaly nyáron 2021-ig tartó szerződést írt alá a sárga-kékekkel. A Fortuna Ligában is hamar jó nevet szerzett magának, a mostani bajnokságban 6 gólt szerzett.

A magyar-horvát győztes Eb-selejtező-meccs után több török sportportálon is felmerült, hogy a hatszoros bajnok Trabzonsport figyeli a DAC játékosát.

A nemzetisport.hu Esterházy Mátyást, a játékos képviselőjét kérdezte Kalmár jövőjéről.

„Több országból is van iránta érdeklődés. Törökországból és máshonnan is, de ezek egyelőre nincsenek olyan fázisban, hogy konkrétumokról tudjunk beszámolni. Zsolttal abban maradtunk, hogy a jövőjét érintő kérdésekben a bajnoki idényt követően egyeztetünk”

Hírdetés

reagált a sajtóhírekre az NSO-nak Esterházy Mátyás.

Igazi örömhírt jelentett be Kalmár Zsolt és kedvese

Prioritást jelent, hogy egy esetleges átigazolás után is olyan helyen éljen, ahol jól tudja érezni magát a családjával, hiszen a közösségi oldalán már bejelentette, hogy édesapa lesz, így ez is olyan szempont, amit figyelembe kell venni a döntésnél. Le kell azonban szögeznem, hogy a DAC különleges hely egy futballista szempontjából, ezért Zsolt sem mindenáron hagyná el ezt a stadiont”

– tette hozzá a játékosügynök.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »