Sajtkrémmel és csavarhúzóval indultak betörni Józsiék

Sajtkrémmel és csavarhúzóval indultak betörni Józsiék

Éles szemű lakok vették észre hétfő délelőtt, hogy egy szolnoki társasházban két gyanúsan viselkedő férfi ólálkodik – írja a police.hu.

A járőrök perceken belül a helyszínre érkeztek, ahol észlelték, hogy a ház bejárati ajtaját, illetve az egyik lakás ajtaját felfeszítették, továbbá több bejárati ajtó kémlelőnyílását sajtkrémmel bekenték. A rendőrök még a lépcsőház harmadik emeletén igazoltatták és elszámoltatták a két budapesti lakost. A páros tagadta, hogy bármiféle jogsértést követett volna el, de a járőrök a ruházat-, illetve a csomagok átvizsgálása során ékszereket és több betöréshez használatos eszközt találtak náluk. A csomagokból előkerült többek között több zárfésűs eszköz, egy csavarhúzó, egy szövetkesztyű és egy tubus bontott krémsajt is.

A rendőrök K. Zoltán és N. József budapesti lakosokat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogták és előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették a két 44 éves férfit, akik készpénzt és ékszereket tulajdonítottak el a szolnoki lakásból. A rendőrök a gyanúsítottak által használt gépkocsit, illetve a náluk talált eszközöket lefoglalták.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »