Saját apjával végzett az IÁ harcosa

Saját apjával végzett az IÁ harcosa

Saját apját fejezte le az Iszlám Állam egyik harcosa, kitiltották az egyik svéd szórakozóhelyről a szexuális zaklatások miatt a migránsokat. Jól fogy a sör a brexit óta. Lapszemle.

A svédországi Öland szigetén működő Strand Borgholm éjszakai szórakozóhelyen megtagadták a belépést a migránsoktól – jelentette az orosz állami Szputnyik hírügynökség. A hasonló esetek hátterében az áll, hogy növekedett a szexuális zaklatások száma. A migránsok zenei fesztiválon zaklatták a svéd nőket, amit a svéd média egy ideig elhallgatott ugyan, de utóbb ismertté váltak a történtek. A klubtulajdonosok a kitiltással a verekedéseknek is véget akarnak vetni.

A brexit-népszavazásban bíznak a brit pubtulajdonok – jelentette a City A.M. ingyenes londoni gazdasági napilap. A választás a lakossági fogyasztást visszavetette ugyan, de a britek szívesebben időznek a pubokban, vendéglőkben és mozikban. Forgalmuk júliusban 10,7 százalékkal növekedett, egy hosszú trendnek vetve véget ezzel. A magas adótartalom miatt a kocsmák forgalma évek óta csökken, amiért tavaly minden héten átlagosan 27 pub volt kénytelen bezárni.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »