Rúzsa Magdi elbűvölte a temesvári közönséget

Rúzsa Magdi elbűvölte a temesvári közönséget

A XXI. Bánsági Magyar Napok kiemelt eseménye volt a május 6-ai Rúzsa Magdi-koncert. A délvidéki származású énekesnő népszerűsége Temesváron is töretlen, hiszen telt ház volt a Banatul Filharmónia termében megtartott szombat esti koncerten. Rúzsa Magdi, akiből sugárzik a zene szeretetéből fakadó életöröm, elbűvölte és talpra állította, dalra fakasztotta a temesvári közönséget, kortól és nemtől függetlenül!

Nagyvárad és Arad után végre Temesvárra is eljutott a tíz évvel ezelőtti Megasztár-győzelme óta fényesen tündöklő zenei csillag, Rúzsa Magdi. A rock, a pop és a népdal világában egyaránt otthonosan mozgó énekesnő Gábriel című dalával pillanatok alatt meghódította a temesvári közönséget.

Rúzsa Magdi fantasztikus, dzsesszéneklésre is kiválóan alkalmas hangját érdemes élőben is meghallgatni, egyénisége pedig lenyűgöző, árad belőle a zene iránti szeretet, alázat és a boldogság, amit képes a közönségnek is átadni. A közönség végigénekelte Magdival a Gábriel, a Csak a bolond remél, a Bolondok hajója, a Vigyázz a madárra című slágereket, és vastapssal jutalmazta a koncertet záró Szerelem című dalt.


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »