Ruhát cserélt a támadás után a Teréz körúti robbantó

Ruhát cserélt a támadás után a Teréz körúti robbantó

Újabb videót tettek közzé a Teréz körúti robbantóról. A térfigyelő kamera által készített felvételen az elkövető más ruhát visel, mint a korábban nyilvánosságra hozott képeken.

A keresett személy az elkövetés előtt, illetve azt követően egy ideig a fején egy világos színű (homok vagy világosszürke) horgászkalapot viselt, melyen a logó nem kivehető, valamint egy sötétkék  színű, kapucnis, ez idáig azonosítatlan márkájú, pamutnak tűnő felsőruházatot, és egy szürke színű, oldalzsebes nadrágot. A feltételezett elkövető lábán egy fekete–szürke színű, fehér fűzős, feltehetően túracipő volt. A férfi  a hátán egy kék színű, az Aldi áruházlánc által forgalmazott, és feltehetően ott vásárolt hátizsákot vitt.

A feltételezett elkövető a robbantást követően megváltoztatta ruházatát. A horgászkalapot egy – feltehetően Decathlon áruházban vásárolt – Quechua Cat for Dark  Blue 2012 G1  típusú baseball sapkára cserélte, és a sötétkék kapucnis felsőre egy piros színű széldzsekit húzott.

A férfi szeptember végén robbantott fel két rendőrt egy házi készítésű bombával a budapesti Teréz körúton, a támadásban a járőrpáros súlyosan megsebesült. Az elkövetőre 10 milliós nyomravezetői díjat tűzött ki az Országos Rendőrfőkapitány.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »