Rosszul lett Hillary Clinton

A demokraták elnökjelöltje majdnem összeesett a szeptember 11-i amerikai terrortámadások New York-i emlékünnepségén. Hillary Clinton csak a biztonsági emberek támogatásával tudott beszállni az autóba. Később kampánycsapata azt közölte: az elnökaspiráns remekül érzi már magát.

Nem sokkal Barack Obama amerikai elnök beszéde után közölték a televíziós csatornák, hogy  elhagyta a megemlékezés New York-i helyszínét Hillary Clinton. A Fox televízió szerint “orvosi problémák” miatt.

A televízió tudósítója arról számolt be, hogy Clinton majdnem összeesett és a biztonsági embereknek támogatniuk kellett, hogy be tudjon szállni az autóba.

Már remekül van 

Miután rosszulléte miatt elhagyta a megemlékezést, Hillary Clinton azt közölte, hogy remekül érzi magát.  Kiderült, hogy a demokraták elnökjelöltje a lánya, Chelsea New York-i lakásába ment, hogy megpihenjen.

“A ceremónia alatt a hőségtől rosszul lett” – olvasható abban a kommünikében, amelyet több mint egy órával később a politikus kampánycsapata adott ki. Nick Merrill, Clinton szóvivője később ugyanezt mondta újságíróknak. Pár órával később, a kamerák kereszttüzében Clinton mosolyogva lépett ki lánya lakásának kapuján, és közölte, hogy “remekül” érzi magát, egy arra járó kislányhoz pedig lehajolt és beszélgetett is vele.

Közben az internetre felkerült egy amatőr videó, amelyen jól látszik, hogy Hillary Clinton szédeleg, és amikor odaér a fekete autójához, amelybe be kell szállnia, elveszti az egyensúlyát, csak a segítségére siető munkatársainak köszönhetően nem esik össze. Miközben besegítették az autóba, az egyik cipője is leesett.

Hillary Clinton egészségi állapotáról az elmúlt hónapokban sok kommentár, elemzés és feltételezés látott napvilágot. A republikánus elnökjelölt, Donald Trump is nyíltan utalt arra, hogy valami baj lehet Clinton egészségi állapotával.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »