Rossz irányba haladnak a dolgok

Lesújtó a közhangulat Magyarországon – 80 százalék érzi úgy, hogy inkább rossz, mint jó irányba haladnak a dolgok itthon.

Az Ipsos 25 országra kiterjedő kutatását a The Economist foglalta össze. A magyarok majdnem kétharmada az egészségügy helyzetét látja a legtragikusabbnak. Ez világviszonylatban is kiemelkedő, az ötödik helyre fért fel.

A teljes cikk a vonatkozó adás videófelvételével elérhető ITT

Attól függetlenül, hogy a közhangulat már egyre romlik, egyre kevesebb pénz jut a magyar társadalomra a saját maga által befizetett adókból, ez nem zavarja a kormányzati költekezési szokásokat. Az Úri luxus várja majd Orbán Viktort a várban című cikk videóval elérhető ITT

Forrás: hirtv.hu

Emlékeztető: „Nincs alkotmányos védelem alatt a Fidesz jóvoltából a magyar termőföld, a vízbázis, az egészségügy és a nyugdíj. Mind a négy tétel nagy veszélyben van. A termőföldet még ebben a hónapban megkapják a narancsbárók és a Fidesz kisebb-nagyobb halai, a vízbázis kell a multiknak (az EU–USA szabadkereskedelmi egyezmény megkötése után – amit Orbán Viktor elképesztő módon támogat! – azt is elveszítjük. Az egészségügyi járulékokat már adóként szedik be, és akár stadionépítésre is felhasználhatják. Az ilyen törvényalkotókat be kellene legalább két hétre fektetni egy-egy magyar kórházba, és egyék azt az ételt, amit a magyar betegeknek felszolgálnak!”(Részlet a Jócskán megemelték a TAO-ba elterelendő milliárdokat – A Társasági adó (TAO) is a korrupció melegágya című cikkből)


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »