Rossi: Van esélyünk a győzelemre

Rossi: Van esélyünk a győzelemre

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Gulácsi Péterrel érkezett meg a Horvátország–Magyarország Európa-bajnoki selejtezőmeccs előtti sajtótájékoztatóra, miközben a stadionban a holnapi mérkőzésre éppen a magyar himnuszt próbálták a szervezők.

„Akik szeretik a focit, azok mind ismerik a horvát csapatot, kiváló labdarúgók alkotják a gárdát, akik ott vannak a világ elitjében – kezdte az olasz szakember a sajtótájékoztatót, majd rátért a magyar válogatottra. – Több játékosunk is hiányzik eltiltás vagy sérülés miatt. Ezért teljesen más középpályával állunk fel, mint a márciusi budapesti mérkőzésen. De megpróbálunk szervezettek maradni. Minden mérkőzés 50-50%-ról indul, így továbbra is van esélyünk arra, hogy jó eredményt érjünk el itt Splitben.” A várható kezdőről azonban semmit nem árult el Marco Rossi.

Hírdetés

a

Gulácsi Péter, a magyar válogatott kapusa szerint tökéletes teljesítményt kell nyújtaniuk, ha megint jó eredményt akarnak elérni. Arra, hogy milyen eredményt vár a holnapi mérkőzésen, mosolyogva azt mondta, hogy magyar győzelmet.

aa


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »